Výrobky

Vepřové koleno vázané

Číslo cechovní normy

2019-04-05-0426

Číslo výrobku

2019-04-05-0426/2535

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary

Charakteristika výrobku

masný polotovar nemletý; extrakty koření získané neselektivní extrakcí; upřesnění výživových údajů: sacharidy < 1,0 g, z toho cukry < 1,0 g.

Společnost

MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.

Definice balení

EAN

289092

Balení

Typ: technologie SKIN - vakuově baleno, velikost: 1100 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové koleno s kůží a sádlem

94 %

pitná voda

jedlá sůl

sušená zeleniny (česnek, paprikové floky)

koření (kmín, pepř černý, bobkový list, majoránka)

extrakty koření

Přídatné látky

E 451 - Trifosforečnany

E 316: Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) - (Antioxidant)

Energetická hodnota výrobku

932 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

16 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

5,7 g/100g

Sacharidy

1 g/100g

Z toho cukry

1 g/100g

Bílkoviny

1,9 g/100g

Sůl

1,9 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled: výrobek je dekorován posypem směsi přírodního koření

Vůně a chuť

Vůně a chuť: příjemná po použitém koření

Konzistence

Konzistence: pevná a soudržná

Nadstandardní parametry

Vázání vykoštěného vepřového kolena – způsob výrobní technologie.

Technologický postup

Vykoštění vepřového kolene, vázání, jemné marinování s kořením, balení

Uživatel

Schváleno

6.8.2024 09:43:16

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky

Historie

Vepřové koleno vázané (22.9.2021 12:49:28)

Vepřové koleno vázané (8.3.2021 10:03:18)