Vepřové koleno vázané
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-04-05-0426
Číslo výrobku
2019-04-05-0426/2535
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary
Charakteristika výrobku
masný polotovar nemletý; extrakty koření získané neselektivní extrakcí; upřesnění výživových údajů: sacharidy < 1,0 g, z toho cukry < 1,0 g.
Společnost
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
Definice balení
EAN
289092
Balení
Typ: technologie SKIN - vakuově baleno, velikost: 1100 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové koleno s kůží a sádlem
94 %
pitná voda
jedlá sůl
sušená zeleniny (česnek, paprikové floky)
koření (kmín, pepř černý, bobkový list, majoránka)
extrakty koření
Přídatné látky
E 451 - Trifosforečnany
E 316: Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) - (Antioxidant)
Energetická hodnota výrobku
932 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
16 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
5,7 g/100g
Sacharidy
1 g/100g
Z toho cukry
1 g/100g
Bílkoviny
1,9 g/100g
Sůl
1,9 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled: výrobek je dekorován posypem směsi přírodního koření
Vůně a chuť
Vůně a chuť: příjemná po použitém koření
Konzistence
Konzistence: pevná a soudržná
Nadstandardní parametry
Vázání vykoštěného vepřového kolena – způsob výrobní technologie.
Technologický postup
Vykoštění vepřového kolene, vázání, jemné marinování s kořením, balení
Uživatel
Schváleno
6.8.2024 09:43:16
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený