Výrobky

Vlašský salát (K-Jarmark) (CZE)

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2015-10-26-0052

Číslo výrobku

2015-10-26-0052/1223

Zařazení dle legislativy

Lahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně rostlinného původu (zelenina, ovoce, luštěniny, obilniny, apod.)

Charakteristika výrobku

  • majonéza
  • sterilovaná zelenina 23 % (okurky 57 %, mrkev 26 %, celer 17 %, celer 15 %, pitná voda, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, antioxidant: disiřičitan draselný)
  • salám [vepřové maso 70 %, pitná voda, stabilizátor: polyfosforečnany, koření, dusitanová solicí směs (jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný), hovězí maso];
  • hrášek 4 %
  • hořčice (pitná voda, semeno hořčice, cukr, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, směs koření)

Společnost

GASTRO-MENU EXPRESS a.s.
Konská 199
Třinec, 739 61
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
U Hřiště 654/21a, 625 00 Brno-Starý Lískovec

Definice balení

EAN

150g: 4049727014132; 500g: 4049727014149

Balení

Typ: vanička s víčkem, velikost: 150 g

Typ: vanička s víčkem, velikost: 500 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

majonéza podle ČCN

25 %

salám podle ČCN

21 %

brambory

21 %

sterilovaná zelenina

23 %

hrášek

4 %

cukr

hořčice

jedlá sůl

ocet kvasný lihový

pepř černý mletý

Přídatné látky

E 211 - Benzoát sodný

E 202 - Sorbát draselný

Alergeny

3 - Vejce - Vejce a výrobky z nich

9 - Celer - Celer a výrobky z něj

10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní

12 - Oxid siřičitý a siřičitany - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

Energetická hodnota výrobku

1052 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

23 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

3,8 g/100g

Sacharidy

8,4 g/100g

Z toho cukry

5,2 g/100g

Bílkoviny

3,3 g/100g

Sůl

1,7 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

vzhled: brambory, mrkev, celer a okurky ve tvaru kostek nebo nudliček, salám ve tvaru nudliček, přičemž druhá nejdelší hrana nesmí přesahovat 8 mm (přípustný obsah částic poškozených mícháním do 20 %), salát dobře rozmíchaný, jednotlivé části dobře spojené majonézou, barva: jednotlivé částice pod vrstvou majonézy mají přirozenou barvu charakteristickou pro použité suroviny

Vůně a chuť

vůně a chuť: příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách, znatelná příjemná uzená masová vůně po salámu

Konzistence

konzistence: všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou.

Uživatel

Schváleno

6.8.2024 08:55:38

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

Vlašský salát (K-Jarmark) 150 g (CZE) (30.7.2024 09:16:10)

Vlašský salát (K-Jarmark) 150 g (CZE) (1.4.2022 12:55:16)

Vlašský salát (K Classic) 150 g (CZE) (16.11.2018 10:32:11)

Vlašský salát (K-Jarmark) 500 g (CZE) (30.7.2024 08:41:28)

Vlašský salát (K-Jarmark) 500 g (CZE) (1.4.2022 12:54:14)

Vlašský salát (K Classic) 500 g (CZE) (16.11.2018 10:11:09)