Hovězí svíčková
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-02-21-0419
Číslo výrobku
2019-02-21-0419/2293
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku
Vyzrálé hovězí maso zrající min. po dobu 14 dnů. Distribuce: pultový volný prodej ve vlastní prodejně a rozvoz na objednávku vlastním vozidlem.
Společnost
Statek Netěchovice
Netěchovice 14
Týn nad Vltavou, 375 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Netěchovice 14, 375 01 Týn nad Vltavou
Definice balení
Balení
Typ: Vakuově balené, velikost: 1 kg
Způsob distribuce výrobku
vlastní síť prodejen
Složení
hovězí svíčková
100 %
Senzorické požadavky
Nadstandardní parametry
Jatečná zvířata byla narozena a vykrmena v ČR. Maso pouze ze zvířat v kategorii „kráva“ zařazených do ČCN předepsaných tříd systému SEUROP. Bez výskytu vad hovězího masa DFD a bez výskytu vad vepřového masa PSE.
Technologický postup
Chov skotu na maso a dle technologického postupu pro dané masné nebo kombinované plemeno skotu. Porážka skotu na schválených jatkách, zrání, bourání popřípadě balení jednotlivých technologických celků.
Uživatel
Schváleno
5.8.2024 09:41:02
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený