Výrobky

K-Jarmark jogurt bílý, 3,7 %

Číslo cechovní normy

2016-02-2-0099

Číslo výrobku

2016-02-2-0099/1173

Zařazení dle legislativy

Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - kysaný nebo zakysaný mléčný výrobek - jogurt - bílý

Charakteristika výrobku

Jogurt bílý zrající v tanku s přídavkem kultur  Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.  

Společnost

Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Krásné Údolí 151, Toužím 364 01

Definice balení

EAN

4049727009725, 4049727009732

Balení

Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 500 g

Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 150 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

mléčná bílkovina

jogurtová kultura

kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

278 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

3,7 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

2,6 g/100g

Sacharidy

4,4 g/100g

Z toho cukry

4,4 g/100g

Bílkoviny

3,9 g/100g

Sůl

0,10 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Barva bílá až krémová. Obal čistý, neporušený, správně označený.

Vůně a chuť

Chuť výrazná jogurtová, ne však příliš kyselá.

Konzistence

Konzistence krémová, hladká.

Nadstandardní parametry

Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Technologický postup

Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice

Uživatel

Schváleno

6.8.2024 15:44:18

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

K-Jarmark jogurt bílý, 3,7 % 500 g (19.2.2024 08:39:37)

K-Jarmark jogurt bílý, 3,7 % 500 g (24.10.2018 12:05:30)