K-Jarmark jogurt bílý, 3,7 %
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-02-2-0099
Číslo výrobku
2016-02-2-0099/1173
Zařazení dle legislativy
Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - kysaný nebo zakysaný mléčný výrobek - jogurt - bílý
Charakteristika výrobku
Jogurt bílý zrající v tanku s přídavkem kultur Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Společnost
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Krásné Údolí 151, Toužím 364 01
Definice balení
EAN
4049727009725, 4049727009732
Balení
Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 500 g
Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 150 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
mléko
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
278 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
3,7 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
2,6 g/100g
Sacharidy
4,4 g/100g
Z toho cukry
4,4 g/100g
Bílkoviny
3,9 g/100g
Sůl
0,10 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Barva bílá až krémová. Obal čistý, neporušený, správně označený.
Vůně a chuť
Chuť výrazná jogurtová, ne však příliš kyselá.
Konzistence
Konzistence krémová, hladká.
Nadstandardní parametry
Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Technologický postup
Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice
Uživatel
Schváleno
6.8.2024 15:44:18
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený