K-Jarmark jogurt třešeň, 3,0%, 150 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-07-18-0307
Číslo výrobku
2017-07-18-0307/1181
Zařazení dle legislativy
Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - kysaný nebo zakysaný mléčný výrobek - jogurt
Charakteristika výrobku
ovocná složka 24 % (třešně 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor: pektiny, koncentrát citronové šťávy, koncentrát šťávy z černé mrkve, přírodní aroma).
Společnost
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Krásné Údolí 151, Toužim 364 01
Definice balení
EAN
4049727009701
Balení
Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 150 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
mléko
ovocná složka (třešně 50 %, cukr, modifikovaný škrob, stabilizátor: pektiny, koncentrát citronové šťávy, koncentrát šťávy z černé mrkve, přírodní aroma)
24 %
mléčná bílkovina
jogurtová kultura
kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
366 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
3 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
2 g/100g
Sacharidy
12 g/100g
Z toho cukry
11 g/100g
Bílkoviny
3,1 g/100g
Sůl
0,10 g/100g
vláknina
0.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Barva třešňová, světle růžová.Obal čistý, neporušený, správně označený.
Vůně a chuť
Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce.
Konzistence
Konzistence krémová, hladká, ovocná složka rovnoměrně rozmíchána ve výrobku.
Nadstandardní parametry
Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus
Technologický postup
Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice
Uživatel
Schváleno
8.8.2024 14:28:55
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený