Výrobky

K-Jarmark jogurt ořech a med, 4,7%, 150 g

Číslo cechovní normy

2017-07-18-0307

Číslo výrobku

2017-07-18-0307/1011

Zařazení dle legislativy

Mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje - kysaný nebo zakysaný mléčný výrobek - jogurt

Charakteristika výrobku

ochucující složka 24 % (cukr, glukózovo-fruktózový sirup, jádra vlašských ořechů 13 %, med 5 %, zahušťovadlo: modifikovaný kukuřičný škrob, karamelizovaný cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová, přírodní aromata); kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Společnost

Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Pražská 673
Klášterec nad Ohří, 431 51
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Krásné Údolí 151, Toužim 364 01

Definice balení

EAN

4049727009756

Balení

Typ: kelímek PP, ALU víčko, velikost: 150 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

mléko

ochucující složka (cukr, glukózo-fruktózový sirup, jádra vlašských ořechů, modifikovaný kukuřičný škrob, karamelizovaný cukr, kyselina citronová, přírodní aromata)

24 %

mléčná bílkovina

jogurtová kultura

kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

455 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

4,7 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

2,2 g/100g

Sacharidy

13 g/100g

Z toho cukry

12 g/100g

Bílkoviny

3,5 g/100g

Sůl

0,10 g/100g

vláknina

0.2 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Barva krémová; Obal čistý, neporušený, správně označený

Vůně a chuť

Chuť příjemně nakyslá, jogurtová, čistá vůně po použité kultuře, po ochucující složce - ořechy,med

Konzistence

Konzistence krémová, hladká, kousky ovoce rovnoměrně rozmíchány v jogurtu

Nadstandardní parametry

Přídavek kultury Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Technologický postup

Příjem syrového mléka-> přídavek mléčné bílkoviny -> vyčištění -> homogenizace -> pasterace -> zchlazení na ferm.teplotu -> očkování jog. Kulturou -> zrání v tanku -> úprava struktury a chlazení -> plnění do kelímku -> chlazení v produkční chladírně -> expedice

Uživatel

Schváleno

9.8.2024 08:07:24

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

K-Jarmark jogurt ořech a med, 4,7%, 150 g (8.8.2024 10:00:46)

K-Jarmark jogurt ořech a med, 4,7%, 150 g (19.2.2024 08:39:37)

K-Jarmark jogurt ořech a med, 4,7%, 150 g (19.6.2018 05:23:10)