Liberecký párek
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-06-13-0068
Číslo výrobku
2016-06-13-0068/1700
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Masný výrobek tepelně opracovaný - jemně mělněný, na řezu hladký, barva masově růžová. Konzistence - pružná a soudržná. |
Společnost
Jaroslav Verner
Smetanova 309
Uhlířské Janovice, 285 04
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Úžice Karlovice 1, Úžice, 28504
Definice balení
Balení
Typ: Vakuové pytle , velikost: 2000 g
Typ: Prodej na volno, velikost: 0
Způsob distribuce výrobku
Maloobchodní a velkoobchodní prodej
Složení
Vepřové maso
61 %
Hovězí maso
20 %
Pitná voda
Jedlá sůl
Směs koření a extraktů koření
Dextróza
Stabilizátor E450
Antioxidant E300
Konzervant E250
Energetická hodnota výrobku
1106 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
23,6 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
9,4 g/100g
Sacharidy
0,3 g/100g
Z toho cukry
0,3 g/100g
Bílkoviny
12,7 g/100g
Sůl
2,22 g/100g
Sodík
0,89 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vůně a chuť
Vůně a chuť čerstvé uzeniny - přiměřeně slaná a kořeněná. Na skusu je vychladlý výrobek křehký, po ohřátí je výrobek šťavnatý.
Konzistence
Nadstandardní parametry
Technologický postup
Příprava surovin, mělnění, míchání, kutrování, plnění do přírodních vepřových střívek s průměrem 30 – 32 mm, tepelné opracování (sušení, uzení, vaření), rychlé chlazení. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah bílkovin min. 12 % | Mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy. |
Uživatel
Schváleno
4.10.2024 11:31:06
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený