Výrobky

Liberecký párek

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-06-13-0068

Číslo výrobku

2016-06-13-0068/1700

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Masný výrobek tepelně opracovaný - jemně mělněný, na řezu hladký, barva masově růžová. Konzistence - pružná a soudržná.

Společnost

Jaroslav Verner
Smetanova 309
Uhlířské Janovice, 285 04

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Úžice Karlovice 1, Úžice, 28504

Definice balení

Balení

Typ: Vakuové pytle , velikost: 2000 g

Typ: Prodej na volno, velikost: 0

Způsob distribuce výrobku

Maloobchodní a velkoobchodní prodej

Složení

Vepřové maso

61 %

Hovězí maso

20 %

Pitná voda

Jedlá sůl

Směs koření a extraktů koření

Dextróza

Stabilizátor E450

Antioxidant E300

Konzervant E250

Energetická hodnota výrobku

1106 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

23,6 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

9,4 g/100g

Sacharidy

0,3 g/100g

Z toho cukry

0,3 g/100g

Bílkoviny

12,7 g/100g

Sůl

2,22 g/100g

Sodík

0,89 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vůně a chuť

Vůně a chuť čerstvé uzeniny - přiměřeně slaná a kořeněná. Na skusu je vychladlý výrobek křehký, po ohřátí je výrobek šťavnatý.

Konzistence

Nadstandardní parametry

Technologický postup

Příprava surovin, mělnění, míchání, kutrování, plnění do přírodních vepřových střívek s průměrem 30 – 32 mm, tepelné opracování (sušení, uzení, vaření), rychlé chlazení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah bílkovin min. 12 %Mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy.

Uživatel

Schváleno

4.10.2024 11:31:06

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený