Vídeňské mini párky se sýrem Pikok e 200 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2016-06-13-0068
Číslo výrobku
2015-12-22-0014/0742
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
masný výrobek tepelně opracovaný, uzený
Společnost
Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o.
Pražská 117
Sušice, 34201
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o., Pražská 117, 342 01 Sušice
Definice balení
EAN
4335619060746
Balení
Typ: Typ: ochranná atmosféra, vanička e 200g (horní a spodní folie), velikost: e 200 g, velikost: 200 g
Způsob distribuce výrobku
maloobod
Složení
vepřové maso
75 %
sýr Gouda
15 %
pitná voda
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
dextróza
koření
stabilizátor: difosforečnany
antioxidant: kyselina L-askorbová
extrakty koření
konzervant: dusitan sodný
skopové střevo
kouř z bukového dřeva
Přídatné látky
E 450 - difosforečnany
E 300 - kyselina L-askorbová
E 250 - dusitan sodný
Alergeny
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
1175 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
25 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
11,3 g/100g
Sacharidy
0,5 g/100g
Z toho cukry
0,4 g/100g
Bílkoviny
14,2 g/100g
Sůl
2,08 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek masově růžový s kousky sýra. Nepravidelně rozptýlená zrna suroviny a sýra jsou o průměru převážně 6 až 10 mm. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Ojedinělé, jemně zrněné kolagenní částice a drobné vzduchové dutinky jsou ve spojce přípustné. Povrchový vzhled – povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý bez kouřových skvrn, bez podlitin a vytaveného tuku pod technologickým obalem. Výrobek je světle hnědé až kaštanově hnědé barvy
Vůně a chuť
masová, po sýru, lehce zauzená
Konzistence
pevná
Nadstandardní parametry
vyrobeno z nadstandartní kvality masa QS
Technologický postup
příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování Technologický obal: Přírodní střevo, průměr max. 24 mm
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
dle legislativy
Uživatel
Schváleno
10.2.2025 10:41:53
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený