Výrobky

Vídeňské mini párky se sýrem Pikok e 200 g

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-06-13-0068

Číslo výrobku

2015-12-22-0014/0742

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

masný výrobek tepelně opracovaný, uzený

Společnost

Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o.
Pražská 117
Sušice, 34201
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o., Pražská 117, 342 01 Sušice

Definice balení

EAN

4335619060746

Balení

Typ: Typ: ochranná atmosféra, vanička e 200g (horní a spodní folie), velikost: e 200 g, velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

maloobod

Složení

vepřové maso

75 %

sýr Gouda

15 %

pitná voda

jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)

dextróza

koření

stabilizátor: difosforečnany

antioxidant: kyselina L-askorbová

extrakty koření

konzervant: dusitan sodný

skopové střevo

kouř z bukového dřeva

Přídatné látky

E 450 - difosforečnany

E 300 - kyselina L-askorbová

E 250 - dusitan sodný

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

1175 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

25 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

11,3 g/100g

Sacharidy

0,5 g/100g

Z toho cukry

0,4 g/100g

Bílkoviny

14,2 g/100g

Sůl

2,08 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek masově růžový s kousky sýra. Nepravidelně rozptýlená zrna suroviny a sýra jsou o průměru převážně 6 až 10 mm. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Ojedinělé, jemně zrněné kolagenní částice a drobné vzduchové dutinky jsou ve spojce přípustné. Povrchový vzhled – povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý bez kouřových skvrn, bez podlitin a vytaveného tuku pod technologickým obalem. Výrobek je světle hnědé až kaštanově hnědé barvy

Vůně a chuť

masová, po sýru, lehce zauzená

Konzistence

pevná

Nadstandardní parametry

vyrobeno z nadstandartní kvality masa QS

Technologický postup

příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování Technologický obal: Přírodní střevo, průměr max. 24 mm

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

dle legislativy

Uživatel

Schváleno

10.2.2025 10:41:53

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený