Trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Mák (90 g)
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2018-03-09-0368
Číslo výrobku
2018-03-09-0368/1991
Charakteristika výrobku
Pšeničná mouka (ČR); rostlinný tuk palmový (Švédsko); tavený sýr (voda,sýry, syrovátka,máslo,sušené mléko,škrob,tavící soli E339,E341,E450,E452,stabilizátor E407) (ČR); sůl (Německo); mák (ČR), regulátor kyselosti (hydroxid sodný E524).
Společnost
HAVLÍK OPAL spol. s r.o.
Opavská 1437/47
Bruntál, 79201
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
HAVLÍK OPALspol. s r.o., Opavská 1437/47, Bruntál 792 01
Definice balení
EAN
8594012320420
Balení
Typ: Al-folie a polyamid/PE-folie, velikost: 90 g
Způsob distribuce výrobku
velkoobchod
Složení
Pšeničná mouka
73.7 %
rostlinný olej palmový
11.8 %
tavený sýr
5.9 %
sůl
4.5 %
voda
český modrý mák
Přídatné látky
E 524: Hydroxid sodný (Regulátor kyselosti)
Alergeny
1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
1772 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
'- vzhled – tyčinka dlouhá cca 10 cm o hmotnosti cca 10 g - barva – hnědá až zlatohnědá
Vůně a chuť
charakteristická pečivová.
Konzistence
konzistence – křehká, křupavá sypaná nestejnoměrně solí a mákem
Nadstandardní parametry
Aktivita vody (AW) trvanlivých tyčinek musí být dle laboratorní analýzy akreditované laboratoře menší než 0,60. Vstupní suroviny musí pocházet z tuzemského trhu – více než 75%. Těsto neobsahuje syntetická aromata, látky zvýrazňující chuť a barviva.
Technologický postup
'- výroba těsta - tvarování těsta - louhování, posyp solí a mákem - pečení tyčinek - chlazení tyčinek - spotřebitelské a obchodní balení - expedice
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Schváleno
17.12.2024 09:08:54
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený
Historie
Trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Mák (90 g) (28.3.2024 09:30:28)
Trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Mák (90 g) (2.12.2019 09:42:56)