Trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Graham 90 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2018-03-09-0368
Číslo výrobku
2018-03-09-0368/0832
Charakteristika výrobku
Pšeničná mouka (ČR), grahamová mouka (ČR), rostlinný olej palmový (Švédsko), tavený sýr (voda,sýry, syrovátka,máslo,sušené mléko,škrob,tavící soli E339,E341,E450,E452,stabilizátor,E407)(ČR),sůl (Německo), regulátor kyselosti
Společnost
HAVLÍK OPAL spol. s r.o.
Opavská 1437/47
Bruntál, 79201
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
HAVLÍK OPAL spol. s r.o., Opavská 1437/47, Bruntál 792 01
Definice balení
EAN
8594012320130
Balení
Typ: Al-folie a polyamid/PE-folie, velikost: 90 g
Způsob distribuce výrobku
velkoobchod
Složení
Pšeničná mouka
59.6 %
Grahamová mouka
20 %
rostlinný olej palmový
6.4 %
tavený sýr
1.3 %
sůl
voda
Přídatné látky
E 524: Hydroxid sodný (Regulátor kyselosti)
Alergeny
1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
1760 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
'- vzhled – tyčinka dlouhá cca 10 cm o hmotnosti cca 10 g - barva – hnědá až zlatohnědá
Vůně a chuť
charakteristická pečivová
Konzistence
'- konzistence – křehká, křupavá sypaná nestejnoměrně solí
Nadstandardní parametry
Aktivita vody (AW) trvanlivých tyčinek musí být dle laboratorní analýzy akreditované laboratoře menší než 0,60. Vstupní suroviny musí pocházet z tuzemského trhu – více než 75%. Těsto neobsahuje syntetická aromata, látky zvýrazňující chuť a barviva.
Technologický postup
'- výroba těsta - tvarování těsta - louhování - pečení tyčinek - chlazení tyčinek - spotřebitelské a obchodní balení - expedice
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Schváleno
17.12.2024 09:08:48
Schválil
Cechovní normy
Ocenění a značky kvality
Klasa
2024
Procesní stav
Zrušený
Historie
Trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Graham 90 g (28.3.2024 10:50:29)
Trvanlivé tyčinky se sýrem a solí - Graham 90 g (9.3.2018 08:24:07)