K JARMARK Majonéza
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2015-10-15-0032
Číslo výrobku
2015-10-15-0032/2343
Zařazení dle legislativy
Koření, jedlá sůl, dehydratované výrobky, ochucovadla a hořčice - studená omáčka nebo dresink - emulgované
Charakteristika výrobku
Majonéza, emulgovaná omáčka zastudena, emulgováno s obsahem tuku 78 % hm. energetická hodnota na obale v kcal je: 681 kcal/100g;
Společnost
AGRICOL s.r.o
T. Novákové 521
Polička, 572 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
T.Novákové 521, Polička 57201
Definice balení
EAN
4049727011674
Balení
Typ: sklo, velikost: 230 ml
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
řepkový olej
Vaječný žloutek
ocet kvasný lihový
cukr
hořčice(pitná voda, semeno hořčice, kvasný ocet lihový, jedlá sůl, koření)
jedlá sůl
Alergeny
3 - Vejce - Vejce a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2801 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled: majonéza přirozeného vzhledu světle žluté barvy bez přídavku barviv.
Vůně a chuť
Vůně: typická pro majonézy. Chuť: typická tradiční lahodná chuť majonézy s vyšším podílem oleje.
Konzistence
polotuhá až pastovitá
Nadstandardní parametry
• řepkový olej v množství nejméně 70 %; • obsah žloutku nejméně 3 %; • neobsahuje konzervační látky.
Technologický postup
Automatická výroba majonézy za studena. 1) automatické vyvolání receptury; 2) příprava (navážení tekutých a sypkých komponent); 3) vlastní výroba (emulgace, homogenizace a míchání surovin v hlavním výrobníku); 4) plnění a balení; 5) skladování a expedice.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
ENTEROBACTERIACEAE: 10/g SALMONELLA nepřítomnost ve 25 g LISTERIA MONOCYTOGENES nepřítomnost ve 25 g
Uživatel
Schváleno
22.2.2025 18:07:48
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený