Výrobky

K JARMARK Majonéza

Číslo cechovní normy

2015-10-15-0032

Číslo výrobku

2015-10-15-0032/2343

Zařazení dle legislativy

Koření, jedlá sůl, dehydratované výrobky, ochucovadla a hořčice - studená omáčka nebo dresink - emulgované

Charakteristika výrobku

Majonéza, emulgovaná omáčka zastudena, emulgováno s obsahem tuku 78 % hm. energetická hodnota na obale v kcal je: 681 kcal/100g;

Společnost

AGRICOL s.r.o
T. Novákové 521
Polička, 572 01
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
T.Novákové 521, Polička 57201

Definice balení

EAN

4049727011674

Balení

Typ: sklo, velikost: 230 ml

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

řepkový olej

Vaječný žloutek

ocet kvasný lihový

cukr

hořčice(pitná voda, semeno hořčice, kvasný ocet lihový, jedlá sůl, koření)

jedlá sůl

Alergeny

3 - Vejce - Vejce a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

2801 kJ / 100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled: majonéza přirozeného vzhledu světle žluté barvy bez přídavku barviv.

Vůně a chuť

Vůně: typická pro majonézy. Chuť: typická tradiční lahodná chuť majonézy s vyšším podílem oleje.

Konzistence

polotuhá až pastovitá

Nadstandardní parametry

• řepkový olej v množství nejméně 70 %; • obsah žloutku nejméně 3 %; • neobsahuje konzervační látky.

Technologický postup

Automatická výroba majonézy za studena. 1) automatické vyvolání receptury; 2) příprava (navážení tekutých a sypkých komponent); 3) vlastní výroba (emulgace, homogenizace a míchání surovin v hlavním výrobníku); 4) plnění a balení; 5) skladování a expedice.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

ENTEROBACTERIACEAE: 10/g SALMONELLA nepřítomnost ve 25 g LISTERIA MONOCYTOGENES nepřítomnost ve 25 g

Uživatel

Schváleno

22.2.2025 18:07:48

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

K JARMARK Majonéza (30.10.2020 12:43:36)