Tatarský biftek 250 g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2019-03-19-0422
Číslo výrobku
2019-03-19-0422/1532
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary
Charakteristika výrobku
Tatarák je výrobek z masa, který se konzumuje v syrovém stavu bez tepelného ošetření. Proto se při manipulaci se surovinou či výrobkem zachází nanejvýš obezřetně. Trvanlivost 10 dní upřesnění obsahu sacharidů a cukrů: obsah sacharidů uvedený na obale výrobku je: <1,0 g/100 g. obsah cukrů uvedený na obale výrobku je: <0,5 g/100 g.
Společnost
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
Kamenec u Poličky, 572 01
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
Definice balení
EAN
8594016342746
Balení
Typ: vakuum skin, velikost: 250 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
hovězí maso
92 %
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
rostlinný olej
extrakty koření
Přídatné látky
E 412 - Guma guar
E 300 - Kyselina L-askorbová
E 325: Mléčnan sodný (Antioxidant, plnidlo, zvlhčující látka)
E 250 - Dusitan sodný
Energetická hodnota výrobku
615 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vůně a chuť
Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu
Konzistence
Konzistence: soudržná
Nadstandardní parametry
Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji).
Technologický postup
Přísun surovin, navažování, míchání, mletí, plnění a balení, etiketování, expedice.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Skladovací podmínky 0 - 4°C; CPM 10 na 6, E.Coli 10 na3, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25; RIL-negativní.
Uživatel
Schváleno
4.3.2025 10:47:42
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený