Špekáčky Dvořák
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2015-12-22-0054
Číslo výrobku
2015-12-22-0054/1170
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Ručně vázaný tepelně opracovaný výrobek
Společnost
Uzenářství Jaromír Dvořák, s.r.o.
Příčovy 5
Sedlčany, 26401
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Uzenářství Jaromír Dvořák, s.r.o., Příčovy 5, 264 01 Sedlčany
Definice balení
Balení
Typ: nebalený, velikost: 1 kg
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
hovězí maso
39 %
vepřové maso
18 %
hřbetní sádlo
20 %
pitná voda
jedlá sůl
směs koření
dextróza
Přídatné látky
E 450 - Difosforečnany
E 451 - Trifosforečnany
E 300 - Kyselina askorbová
E 452 - Polyfosforečnany
E250 dusitan sodný
Senzorické požadavky
Vzhled
Dílo pevné a soudržné konzistence na řezu mozaikového vzhledu na povrchu zlatohnědé barvy.
Vůně a chuť
Příjemná chuť po čerstvé uzenině a koření.
Konzistence
Pevná, soudržná.
Nadstandardní parametry
Technologický postup
1. Příprava suroviny na výrobu. 2. Mělnění. 3. Kutrování. 4. Narážení. 5. Uzení/vaření. 6. Chlazení.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Schváleno
24.2.2025 12:34:52
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený