Vídeňské mini párky Pikok
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2015-12-22-0014
Číslo výrobku
2015-12-22-0014/0895
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Společnost
Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o.
Pražská 117
Sušice, 34201
Česká republika
Definice balení
EAN
20536725
Balení
Typ: ochranná atmosféra, vanička e 200g (horní a spodní folie), velikost: 200 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřové maso
90 %
pitná voda
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
amaranth
kořenící přípravek (dextróza, glukózový sirup, koření, extrakty koření)
skopové střívko
kouř
Přídatné látky
E 450 - Difosforečnany
E250 dusitan sodný
E 300 - Kyselina L-askorbová
Alergeny
3 - Vejce - Vejce a výrobky z nich
7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
12 - Oxid siřičitý a siřičitany - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce
Energetická hodnota výrobku
1144 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek masově růžový. Nepravidelně rozptýlená zrna suroviny jsou o průměru převážně 6 až 10 mm. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Ojedinělé, jemně zrněné kolagenní částice a drobné vzduchové dutinky jsou ve spojce přípustné. Povrchový vzhled – povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý bez kouřových skvrn, bez podlitin a vytaveného tuku pod technologickým obalem. Výrobek je světle hnědé až kaštanově hnědé barvy
Technologický postup
příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování Technologický obal: Přírodní střevo, průměr max. 24 mm
Uživatel
Schváleno
28.3.2023 15:41:41
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Zrušený