Výrobky

Párečky na gril s nivou (PENNY)

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2016-06-13-0068

Číslo výrobku

2016-06-13-0068/2198

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Masný výrobek tepelně opracovaný.

Společnost

Kostelecké uzeniny a.s.
č.p. 60 Kostelec
Kostelec, 588 61

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
č.p. 60, 588 61 Kostelec

Definice balení

EAN

8594041518218

Balení

Typ: vakuově baleno, velikost: 340 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

Vepřové maso

80 %

sýr Niva

9 %

pitná voda

jedlá sůl

bramborový škrob

česnek, koření, extrakt koření

dextróza, jedlé kolagenové střívko

Přídatné látky

stabilizátory: dusitan sodný, trifosforečnany

antioxidant:kyselina L-askorbová

zahušťovadlo: karagenan

Alergeny

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

1081 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

22 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

8,8 g/100g

Sacharidy

2,5 g/100g

Bílkoviny

13 g/100g

Sůl

2,4 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Na řezu lesklý, hladký. Připouští se ojedinělý výskyt malých vzduchových dutinek.

Vůně a chuť

Chuť příjemně slaná, po použitých surovinách.

Konzistence

Konzistence pevná, soudržná.

Nadstandardní parametry

Bez přidaného glutamátu.

Technologický postup

Surovina + přísady – narážení – tepelné opracování –chlazení - balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladujte při teplotě od +1 °C do +5 °C. Po vybalení spotřebujte do 24 hodin. Výrobek splňuje požadavky Nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny (v platném znění).

Uživatel

Schváleno

3.6.2024 10:10:45

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Zrušený

Historie

Párečky na gril s nivou (PENNY) (8.12.2021 22:28:01)