Výrobky

Vídeňské mini párky Pikok

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2015-12-22-0014

Číslo výrobku

2015-12-22-0014/0895

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

Společnost

Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o.
Pražská 117
Sušice, 34201
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Ponnath ŘEZNIČTÍ MISTŘI, s. r. o., Pražská 117, 342 01 Sušice

Definice balení

EAN

20536725

Balení

Typ: ochranná atmosféra, vanička e 200g (horní a spodní folie), velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřové maso

90 %

pitná voda

jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)

dextroza

koření

extrakty koření

skopové střívko

kouř z bukového dřeva

Přídatné látky

E 450 - Difosforečnany

E250 dusitan sodný

E 300 - Kyselina L-askorbová

Alergeny

3 - Vejce - Vejce a výrobky z nich

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

10 - Hořčice - Hořčice a výrobky z ní

12 - Oxid siřičitý a siřičitany - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

Energetická hodnota výrobku

1144 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

24,8 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

10,0 g/100g

Sacharidy

0,1 g/100g

Z toho cukry

0,1 g/100g

Bílkoviny

13,4 g/100g

Sůl

1,96 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek masově růžový. Nepravidelně rozptýlená zrna suroviny jsou o průměru převážně 6 až 10 mm. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Ojedinělé, jemně zrněné kolagenní částice a drobné vzduchové dutinky jsou ve spojce přípustné. Povrchový vzhled – povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý bez kouřových skvrn, bez podlitin a vytaveného tuku pod technologickým obalem. Výrobek je světle hnědé až kaštanově hnědé barvy

Vůně a chuť

Konzistence

Nadstandardní parametry

Technologický postup

příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování Technologický obal: Přírodní střevo, průměr max. 24 mm

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Uživatel

Schváleno

24.10.2024 08:58:05

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

Vídeňské mini párky Pikok (25.3.2024 13:01:48)

Vídeňské mini párky Pikok (28.3.2023 13:49:20)

Vídeňské mini párky Pikok (21.3.2018 13:52:34)