Výrobky

BERTYČKY - trvanlivé tyčinky s restovanou cibulkou

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-03-09-0368

Číslo výrobku

2018-03-09-0368/1939

Zařazení dle legislativy

Obiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky - trvanlivé pečivo - trvanlivé tyčinky

Charakteristika výrobku

Druh: trvanlivé pečivo; Skupina: tyčinky; Hmotnost: 90g; Křehké tyčinky se solí a restovanou cibulkou

Společnost

Tyčinky s.r.o.
Petrovice u Karviné 194
Petrovice u Karviné, 73572
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Petrovice u Karviné 194, 73572

Definice balení

EAN

8594166310100

Balení

Typ: Obal OPP 20/20 s laminátem., velikost: 90 g

Způsob distribuce výrobku

malooobchod

Složení

Pšeničná mouka

řepkový olej

voda

restovaná cibulka

11.8 %

jedlá sůl

2.8 %

Vaječná melanž

extrakty koření

Přídatné látky

E 524: Hydroxid sodný

Alergeny

1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

7 - Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

Energetická hodnota výrobku

2057 kJ / 100g

Základní výživové hodnoty

Tuky

21 g/100g

Z toho nasycené mastné kyseliny

4,6 g/100g

Sacharidy

63 g/100g

Z toho cukry

2,3 g/100g

Bílkoviny

12 g/100g

Sůl

2,8 g/100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Vzhled a tvar: typický pro tyčinky, povrch drsný matný (nejsou přidávány žádné leštící látky). Na povrchu jsou vidět kousky restované cibulky. Barva: světlá, zlatá

Vůně a chuť

Vůně a chuť: cibulová, oplatková, slaná.

Konzistence

Konzistence – křehká, křupavá.

Nadstandardní parametry

Aktivita vody (AW) trvanlivých tyčinek dle laboratorní analýzy akreditované laboratoře je menší než 0,60. Vstupní suroviny pocházejí z tuzemského trhu – více než 75%. Produkty neobsahují umělá aromata, látky zvýrazňující chuť ani barviva.

Technologický postup

Tyčinky jsou vyráběny z vláčného těsta a na speciálním stroji vytlačovány, louhovány, děleny, soleny a uloženy na plechy, pečeny v pecích a po vychladnutí baleny na balícím stroji do obalů po 90g.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah: vlhkost, Deoxynivalenol, Zearalenon.

Uživatel

Schváleno

7.4.2025 12:34:20

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Obrázky

Historie

BERTYČKY - restovaná cibulka (28.3.2024 10:13:30)

BERTYČKY - restovaná cibulka (11.10.2019 17:12:12)