Dne 6. května 2021 se sejde hodnotící komise ČCN a projedná následující nové návrhy norem:
1 Špekáčky se sýrem;
2 Tekutý zkaramelizovaný cukr (revize);
3 Kokosky;
4 Pekařské polotovary z pálené hmoty;
5 Sněhové pečivo bílé;
6 Sněhové pečivo bílé nebo barevné, sypané barevným krystalovým cukrem nebo máčené či stříkané tmavou tukovou polevou;
7 Pšeničná mouka polosvětlá;
8 Tradiční jihočeské zelňáky;
9 Perník na strouhání a strouhaný perník;
10 Tvarovaný, plněný a zdobený perník;
11 Sušený vaječný bílek;
12 Sušený vaječný žloutek;
13 Tekutý vaječný bílek;
14 Tekutý vaječný žloutek;
15 Tekutá vaječná melanž;
16 Tekutá vaječná melanž na mašlování;
17 Kysané zelí.