Dne 6. května 2021 se sejde hodnotící komise ČCN a projedná následující nové návrhy norem:

 

 

1 Špekáčky se sýrem;

2 Tekutý zkaramelizovaný cukr (revize);

3 Kokosky;

4 Pekařské polotovary z pálené hmoty;

5 Sněhové pečivo bílé;

6 Sněhové pečivo bílé nebo barevné, sypané barevným krystalovým cukrem nebo máčené či stříkané tmavou tukovou polevou;

7 Pšeničná mouka polosvětlá;

8 Tradiční jihočeské zelňáky;

9 Perník na strouhání a strouhaný perník;

10 Tvarovaný, plněný a zdobený perník;

11 Sušený vaječný bílek;

12 Sušený vaječný žloutek;

13 Tekutý vaječný bílek;

14 Tekutý vaječný žloutek;

15 Tekutá vaječná melanž;

16 Tekutá vaječná melanž na mašlování;

17 Kysané zelí.