Zlatá daňčí paštika
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2018-02-22-0367
Číslo výrobku
2018-02-22-0367/2238
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
kořenící přípravek: bílkovina (vepřová), glukózový sirup, koření (pepř černý, skořice, zázvor, koriandr), jedlá sůl, cukr, aroma,
Společnost
Náhlík a Náhlík, s. r. o.
Kněždub 39
Kněždub, 696 64
Česká republika
Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Náhlík a Náhlík, s.r.o. Kněždub 39, 696 64
Definice balení
EAN
8594066410344
Balení
Typ: sklo, velikost: 200 g
Způsob distribuce výrobku
maloobchod
Složení
vepřová játra
26 %
pitná voda
vepřové škvařené sádlo
dančí maso
16 %
vepřové kůže
10 %
kořenící přípravek
jedlá sůl
Přídatné látky
kukuřičná mouka, vláknina
Alergeny
1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
1190 kJ / 100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Dílo světlehnědé barvy, až narůžovělé, patrné vlásečnice daňčího maso, na povrchu vrstva vyvařeného tuku. Po otevření povrch hnědý vlivem tepelného opracování.
Vůně a chuť
Typická pro paštiku s přídavkem daňčího masa.
Konzistence
roztíratelná konzistence.
Nadstandardní parametry
Technologický postup
Do kutru vložíme jemnou spojku – nakutrované vepřové kůže, vlijeme horké sádlo, vývar. V polovině vývaru rozmícháme emulgátor. Přidáme zemulgovaná játra, dančí maso. Vše důkladně promícháme, přidáme koření, popř. zředíme vývarem.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Schváleno
28.3.2025 11:59:27
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený