Výrobky

Zlatá daňčí paštika

Cechovní norma

Číslo cechovní normy

2018-02-22-0367

Číslo výrobku

2018-02-22-0367/2238

Zařazení dle legislativy

Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované

Charakteristika výrobku

kořenící přípravek: bílkovina (vepřová), glukózový sirup, koření (pepř černý, skořice, zázvor, koriandr), jedlá sůl, cukr, aroma,

Společnost

Náhlík a Náhlík, s. r. o.
Kněždub 39
Kněždub, 696 64
Česká republika

Adresa provozovny, kde je potravina vyráběna
Náhlík a Náhlík, s.r.o. Kněždub 39, 696 64

Definice balení

EAN

8594066410344

Balení

Typ: sklo, velikost: 200 g

Způsob distribuce výrobku

maloobchod

Složení

vepřová játra

26 %

pitná voda

vepřové škvařené sádlo

dančí maso

16 %

vepřové kůže

10 %

kořenící přípravek

jedlá sůl

Přídatné látky

kukuřičná mouka, vláknina

Alergeny

1 - Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

Energetická hodnota výrobku

1190 kJ / 100g

Senzorické požadavky

Vzhled

Dílo světlehnědé barvy, až narůžovělé, patrné vlásečnice daňčího maso, na povrchu vrstva vyvařeného tuku. Po otevření povrch hnědý vlivem tepelného opracování.

Vůně a chuť

Typická pro paštiku s přídavkem daňčího masa.

Konzistence

roztíratelná konzistence.

Nadstandardní parametry

Technologický postup

Do kutru vložíme jemnou spojku – nakutrované vepřové kůže, vlijeme horké sádlo, vývar. V polovině vývaru rozmícháme emulgátor. Přidáme zemulgovaná játra, dančí maso. Vše důkladně promícháme, přidáme koření, popř. zředíme vývarem.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Uživatel

Schváleno

28.3.2025 11:59:27

Schválil

Cechovní normy

Procesní stav

Schválený

Historie

Zlatá daňčí paštika (25.6.2020 07:30:21)