PIKOK Anglická slanina 100g
Cechovní norma
Číslo cechovní normy
2017-08-22-0338
Číslo výrobku
2017-08-22-0338/1926
Zařazení dle legislativy
Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované
Charakteristika výrobku
Uzená Anglická slanina,masný výrobek tepelně opracovaný,zauzený,krájený
Společnost
LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
Jirny, 250 90
Česká republika
Definice balení
EAN
20671860
Balení
Typ: Baleno v ochranné atmosféře (100g e) bariérová folie, etiketa termo, velikost: 100 g
Způsob distribuce výrobku
paleta s kartony, finální prodejní jednotka (100g) pro koncového zákazníka
Složení
vepřový bok
96 %
pitná voda
1 %
jedlá sůl
2,2 %
cukr
<1 %
karamelový sirup
<1 %
kouř z bukového dřeva
<1 %
Přídatné látky
E 250 dusitan sodný konzervant
<1 %
E 451 trifosforečnany stabilizátor
E 301 askorban sodný antioxidant
Alergeny
Energetická hodnota výrobku
1233 kJ / 100g
Základní výživové hodnoty
Tuky
26,2 g/100g
Z toho nasycené mastné kyseliny
7,3 g/100g
Sacharidy
0,6 g/100g
Z toho cukry
0,5 g/100g
Bílkoviny
14,9 g/100g
Sůl
2,2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled
Plátky vepřového boku v přirozeném tvaru, krájené a skládané do šindele
Barva narůžovělá s tmavým povrchem
Vůně a chuť
Chuť a vůně čerstvá, jemně slaná, lahodná,zauzená
Konzistence
Textura pevná a soudržná
Nadstandardní parametry
Vysoký obsah masa (96%), neobsahuje potravinové alergeny, zauzeno kouřem z bukového dřeva
Technologický postup
Příprava suroviny, nástřik, masírování, tepelné opracování, uzení, chlazení, plátkování a balení
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Obsah masa 96%,mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy
Uživatel
Schváleno
11.10.2021 11:37:00
Schválil
Cechovní normy
Procesní stav
Schválený